Vacature Touringcar Chauffeur

Vacature Touringcar Chauffeur (m/v) - Werken bij Valk Tours

Vacature Touringcar Chauffeur (m/v)

Altijd al willen werken in een dynamisch bedrijf? Dan is dat jouw kans! In verband met uitbreiding van ons wagenpark zijn wij op zoek naar een ervaren, enthousiaste en spontane Touringcar Chauffeur die in het bezit is van een geldig rijbewijs D + E. Ben jij (of ken jij) degene die wij zoeken?

Wat vragen we?
Naast het hebben van een geldig rijbewijs D (en bij voorkeur ook E) vragen wij het volgende van onze nieuwe collega buschauffeur:

 Geneeskundig verklaring
 Code 95
 CCV-B personen vervoer
 Een representatief voorkomen
 Service gericht en klantvriendelijkheid
 Een flexibele werkinstelling
 Goede beheersing van Nederlandse taal
 Beheersing Duits en Engels is een pré
 Goede topografische kennis

Wat bieden we?
Natuurlijk hebben wij als werkgever ook wat te bieden. Als je als Touringcar Chauffeur bij Van der Valk Tours komt werken, dan bieden wij je het volgende:

 Een leuke en afwisselende baan
 Een gezellig team collega chauffeurs
 Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 Salariëring conform de CAO besloten busvervoer
 Een contract o.b.v. oproep of een vast dienstverband (beide zijn mogelijk!)

Over Van der Valk Tours
Van der Valk Tours is sinds jaar en dag gevestigd in Alphen aan de Rijn. Waar het ooit (in 1986) begon met 6 bussen, bestaat het wagenpark momenteel uit 15 touringcars. Allemaal voorzien van alle luxe en gemakken, herkenbaar aan de huisstijl en variërend in grootte voor het vervoer van 40 tot 90 personen. Met deze touringcars worden niet alleen Van der Valk gasten vervoerd, maar werken we ook voor derden. Denk hierbij aan groepsvervoer voor bedrijfsuitjes, vervoer van en naar congressen of de luchthaven, maar ook koorreizen, schoolreisjes en vervoer van sportteams en -clubs naar toernooien. Of dit nu is in eigen land of over de grens! Als organisatie zijn we ISO-9001 gecertificeerd en lid van Stichting Keurmerk Touringcarbedrijven (SKTB). Voor het vervoer van onze gasten werken we met professionele, ervaren en goed opgeleide chauffeurs, die vast én op oproepbasis inzetbaar zijn.

Sollicitatie procedure
Herken jij jezelf hierin en zie jij jezelf wel werken als Touringcar Chauffeur bij Van der Valk Tours? Twijfel dan niet, reageer op deze Indeed Vacature, kijk op www.valktours.nl/info/werken-bij-valk-tours of mail jouw motivatie en CV naar bus@valktours.nl (t.a.v. Marco Out).
van
t/m
Landen
Regio
Steden
Vakantietype
Verzorging
Accommodatie
Classificatie
Faciliteiten
Ligging